Електронні гроші: можливості, тенденції та перспективи розвитку в Україні - Барабан, Лариса (Фінансовий простір, 2014)
Метою проведеного дослідження є аналіз сучасного стану систем електронних грошей в Україні, систематизація міжнародного досвіду правового регулювання електронних грошей та визначення подальших перспектив запровадження їх у державі як нового платіжного засобу для здійснення масових платежів.