Формування системи управління капіталоутворенням у банківській діяльності - Вареник, Віктор; Сидоренко, Віктор (Фінансовий простір, 2014)
Розглянуто сутність процесу капіталоутворення, а також банківсь кого капіталу у вузькому значенні (підприємницькому) та в широкому значенні (суспільно-значущому). Розроблено систему управління капіталоутворенням у банківській діяльності з виокремленням основних підсистем: функціональної та забезпечувальної.