Державно-приватне партнерство в реалізації та фінансуванні інноваційних проектів - Даниленко, Сергій (Фінансовий простір, 2014)
У статті обґрунтовується необхідність активізації фінансово-кредитного механізму реалізації інноваційних проектів шляхом концентрації, як державних коштів, так і коштів приватного бізнесу, що дозволить розвивати національну інноваційну систему. Розглянуто основні механізми взаємодії держави та приватного капіталу при реалізації інноваційних проектів. Зазначені основні позитивні ефекти реалізації та фінансування інноваційних проектів на умовах державно-приватного партнерства.