Methods Of Risk Assessment Of Credit And Investment Banking Based On Regulatory-Index Model - Didenko, Serhiy; Shl’onchak, Vasyl (Фінансовий простір, 2014)
Особливе місце в системі управління кредитними ризиками банків, що кредитують підприємства різних галузей економіки є розробка методики оцінки ризиків в умовах інформаційної невизначеності. Успішно розв’язувати зазначені проблеми можна лише за умови використання сучасних стратегій, методів і систем ризик-менеджменту. Одним із важливих є застосування методики визначення рівня ризиковості діяльності банку на ринку кредитування за допомогою методів непараметричної статистики