Совершенствование институциональной инфраструктуры финансовых систем в странах с формирующимися рынками - Золотарева, Ольга; Теляк, Оксана (Фінансовий простір, 2014)
Авторами статті розроблена концепція реформування інституційної структури грошово-кредитної політики Білорусі. Ключовим моментом зміни інституціональної структури макроекономіки і макроекономічної політики запропонована модель функціонування Банку капіталу.