Вразливість до кризи: порівняльний аналіз країн - Крилова, Віра; Ніконова, Марина (Фінансовий простір, 2011)
Оцінено «ціну» антикризових заходів в окремих країнах світу. Узагальнено причини вразливості країн до кризи. Обґрунтовано заходи зменшення та запобігання вразливості країн до кризи.