Перспективи розвитку інститутів спільного інвестування - Криниця, Сергій; Єрофєєва, Тетяна (Фінансовий простір, 2011)
Досліджено тенденції функціонування інститутів спільного інвестування в Україні, окреслено основні проблеми та перспективи розвитку ІСІ, рекомендовано заходи щодо підвищення ефективності їх діяльності.