Описові та модельні оцінки банківського ринку Європейського союзу та України - Гірна, Олександра (Фінансовий простір, 2014)
В статті на основі поєднання описового та неструктурного підходу Н-статистики проаналізовано конкурентні структури банківських ринків країн Євросоюзу та України. Порівняння розрахованих Н-статистик показало зміщення рівня конкуренції на українському ринку банківських послуг в бік монополії.