Роль податків в умовах забезпечення розвитку економіки України - Гмиря, Вікторія (Фінансовий простір, 2014)
В статті розглянуто роль податків в економіці країни. З’ясовано стан сплати та надходження податків до зведеного бюджету за 2013 рік. Виявлено проблеми, які пов’язані з організацією системи оподаткування в Україні. Розроблено пропозиції щодо підвищення ролі податків в умовах забезпечення розвитку економіки України.