Розробка та впровадження банківських інновацій: обліковий аспект - Заводовська, Лілія (Фінансовий простір, 2014)
В статті наведено характеристику банківського інжинірингу, визначено основні етапи його здійснення. На основі аналізу витрат, які виникають на кожному з наведених етапів, показано порядок формування собівартості інноваційного банківського продукту.