Assessing The Level Of Professional Cross-Cultural Competence Among Banking Students - Ivanova, Iryna (Фінансовий простір, 2014)
Стаття присвячена проблемі формування професійної іншомовної культурологічної компетентності майбутніх фахівців банківської сфери. Автор окреслює критерії оцінювання рівнів її сформованості.