Кількісна модель для економічного аналізу заходів інформаційної безпеки в інтернет-платіжних системах - Клювак, Оксана (Фінансовий простір, 2014)
Запропоновано підхід до кількісної оцінки економічної ефективності від застосування заходів інформаційної безпеки в інтернет-платіжних системах. Проаналізовано ефективність застосування методів автентифікації в інтернет-платіжних системах на прикладі США із урахуванням запропонованого підходу.