Механізм управління фондовою біржею в Україні - Калинець, Катерина (Фінансовий простір, 2011)
Досліджується система органів управління фондовою біржею на основі виокремлення чотирьох груп органів державного регулювання. Запропоновано комплекс заходів щодо вдосконалення організаційної структури основного органу державного регулювання фондових бірж в України – Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку