Institutional Factors Of Formation And Implementation Of Social Capital - Kochuma, Inna (Фінансовий простір, 2014)
У статті розкривається сутність соціального капіталу як економічної категорії, його вплив на ефективність використання економічного потенціалу, даються рекомендації щодо здійснення державної політики у сфері розширеного відтворення та реалізації позитивного соціального капіталу в Україні.