Сучасний стан та основні напрями підвищення рівня життя населення - Красномовець, Вікторія (Фінансовий простір, 2014)
Розглядаються проблеми дослідження рівня життя населення України з урахуванням специфіки розвитку соціально-економічних процесів на регіональному рівні. На основі визначення індексу регіонального людського розвитку здійснено регіональну оцінку рівня життя населення Черкаської області у 2009–2013 рр. Запропоновано основні напрями підвищення рівня життя на регіональному рівні.