Фінансові інновації державних банків України - Крупка, Михайло (Фінансовий простір, 2014)
У статті охарактеризовано сучасний стан національної економіки України як важливого фактору впливу на стабільність банківської системи, вимогу щодо підвищення її фінансової ефективності, забезпечення та досягнення яких неможливо без реформування на інноваційних засадах. Визначено світові тенденції інноваційної діяльності банків, сформульовано принципи фінансових інновацій, наведено деякі аспекти інновативної практики українських державних банків в умовах глобалізації.