Міждисциплінарність в дослідженні інституціональної комплементарності соціально-економічних систем - Липов, Володимир; Красномовець, Вікторія (Фінансовий простір, 2014)
У статті проаналізовано спектр методологічних інструментів, що використовуються в процесі дослідження різних рівнів інституціональної архітектоніки соціально-економічних систем. Визначено сутність інституціональної компліментарності та досліджено рівні інституціональної архітектоніки соціально-економічних систем