Методология оценки эффективности инвестиционных проектов в Беларуси и её соответствие международным стандартам - Лисовский, Максим; Голикова, Анна; Чернорук, Светлана (Фінансовий простір, 2014)
В статті розглянута методологія оцінки ефективності інвестиційного проекту, застосовувана в Білорусі та відповідно до розроблених вимог UNIDO, запропоновані основні напрямки по синхронізації методики оцінки з урахуванням особливостей національної економіки.