Teaching Presentation Skills To Students Of Business English - Tkachenko, Iryna (Фінансовий простір, 2014)
Стаття присвячена проблемі навчання студентів презентації на заняттях з ділової англійської мови. Розглядаються основні елементи презентації і пропонуються практичні поради та прийоми з підготовки та проведення успішної презентації англійською мовою.