Relations Of Business Retail Bank Lending - Kharchenko, Anatoliy (Фінансовий простір, 2014)
У статті висвітлюється зміст взаємовідносин суб’єктів роздрібного банківського кредитування та зазначені деякі його аспекти. Охарактеризовано необхідність роздрібного кредиту для суб’єктів підприємництва у залежності від особливостей кругообігу обігових коштів.