Повышение роли стратегического направления ипотечного кредитования для обеспечения роста массового жилищного строительства - Хусанов, Баходир; Саматов, Азизжон; Сагдуллаев, Гайбулло (Фінансовий простір, 2014)
Дана стаття присвячена аналізу розвитку житлового будівництва в Республіці Узбекистан, зокрема ролі іпотечного кредитування в його інтенсивності. При цьому, особливу увагу приділено розгляду проблемам, які стримують зростання масового житлового будівництва та пошуку шляхів їх вирішення