Проблеми та перспективи проведення реорганізації як способу оздоровлення банківської системи України - Білик, Ольга (Фінансовий простір, 2015)
У статті обґрунтовується сутність реорганізаційних процесів структури банку та досліджуються практичні процеси злиття, приєднання, поділу, виділення, перетворення в банківському секторі. Розглянуто проблеми та перспективи розвитку процесів реорганізації в банках України.