Критерії оцінювання сфери використання страхових компаній в схемних операціях - Бойко, Антон; Роєнко, Вікторія (Фінансовий простір, 2015)
У статті здійснено аналіз найбільш поширених незаконних схем використання послуг страхових компаній з метою мінімізації податкового навантаження та легалізації доходів отриманих злочинним шляхом. Запропоновано та обґрунтовано систему показників формалізації ризику використання страхових компаній в схемних операціях.