Кредитне забезпечення відтворення основних засобів сільськогосподарських підприємств - Бурковська, Алла; Коржинський, Ігор (Фінансовий простір, 2015)
Досліджено проблеми кредитного забезпечення відтворення основних засобів, сільськогосподарських підприємств України на основі вивчення наукових праць вчених-економістів та практичного досвіду функціонування сільськогосподарських підприємств.