Венчурний капітал як особлива форма капіталу - Власова, Інна (Фінансовий простір, 2015)
Систематизовано підходи до визначення економічного змісту венчурного капіталу. Розглянуто функції та роль венчурного капіталу в інноваційному розвитку економіки країни.