Інфляційний вплив на іпотечний ринок України - Ганусик, Юрій (Фінансовий простір, 2015)
Розглянуто іпотечний ринок за високих темпів інфляції в економіці країн. Проаналізовано основні передумови розвитку іпотечного ринку в України і визначено заходи боротьби з інфляційними процесами.