Сутність фінансової стійкості комерційного банку та ефективні шляхи її забезпечення - Довгаль, Юлія; Чамара, Руслан (Фінансовий простір, 2015)
Статтю присвячено дослідженню поняття фінансової стійкості комерційного банку та класифікації факторів, котрі на неї впливають, запропоновано шляхи покращення фінансової стійкості комерційних банків в Україні.