Оцінювання сегрегації на ринку праці за ґендерно-домінуючим типом - Коваль, Лариса; Пасєка, Анна (Фінансовий простір, 2015)
У статті запропоновано оцінку ґендерної сегрегації на ринку праці України за індексом ґендерно-домінуючого типу безробіття та працевлаштування