Проблеми реформування системи прогнозування та планування соціально-економічного розвитку держави - Барицька, Вікторія (Фінансовий простір, 2011)
Досліджуються перспективи впровадження системи стратегічного планування та прогнозування соціально-економічного розвитку країни