Удосконалення методичного підходу до оцінювання професійної майстерності викладачів - Орєхова, Катерина; Головко, Олена (Фінансовий простір, 2015)
Запропоновано методичний підхід до оцінювання професійної майстерності викладачів, відмінними рисами якого від існуючих є: визначення високого, достатньо високого, середнього, низького або дуже низького рівнів розвитку її складових; з’ясування рівнів розвитку знань, умінь та навичок, які відповідають цим видам професійної майстерності. Це дає можливість розробити певні заходи для поліпшення професійної майстерності викладачів.