Генезис маркетингової діяльності будівельних підприємств розвинутих країн - Селезньова, Ольга (Фінансовий простір, 2015)
У статті досліджено генезис маркетингової діяльності будівельних підприємств розвинутих країн. Зазначено передумови зародження маркетингової діяльності. Розкрито основні етапи розвитку та становлення маркетингової діяльності будівельних підприємств. Запропоновано модель генезису ролі та інструментів маркетингу в управлінні будівельним підприємством розвинутих країн.