Визначення впливу потенціалу публічно-приватного партнерства на економіку знань - Тищенко, Вікторія (Фінансовий простір, 2015)
У статті викладено авторський погляд щодо оцінювання впливу потенціалу публічно-приватного партнерства на рівень економіки знань. Запропоноване методичне забезпечення базується на позиціюванні регіонів на площині можливостей «РРез-Пппп» та визначенні цільових показників, на основі яких можна приймати управлінські рішення щодо вибору напрямів розвитку економіки знань за допомогою потенціалу ППП. Реалізація запропонованих етапів дослідження дозволить сформувати територіальні зони, що поєднують виробничий, інвестиційно-фінансовий потенціал можливих проектів, реалізованих на засадах публічно-приватного партнерства, а також дозволить виокремити групи регіонів, які вимагають більшої уваги з боку державної влади з метою підвищення рівня економіки знань.