Сучасні методи реструктуризації кредитів, наданих в іноземній валюті - Карчева, Ганна; Лапко, Олена; Запорожець, Світлана (Фінансовий простір, 2015)
The Actual Methods Of The Foreign Currency Loan Rectructuring