Основні тенденції банківського кредитування в сучасних умовах фінансово-економічної кризи - Рогожнікова, Надія (Фінансовий простір, 2015)
В статті розглядається сучасний стан та динаміка банківського кредитування в Україні. Аналізуються зміни у структурі кредитних вкладень. Визначено основні напрями вдосконалення кредитної діяльності вітчизняних банків. Виявлено проблеми, що виникли у процесі кредитування та доведено їх вплив на розвиток національної банківської системи та економіки в цілому.