Взаємодія органів фінансового та монетарного регулювання при оптимізації параметрів інфляції - Ганусик, Юрій (Фінансовий простір, 2015)
Надано авторські дефініції понять оптимального рівня інфляції та фінансово-монетарного регулювання інфляції. Конкретизовано функції органів фінансового і монетарного регулювання у процесі оптимізації параметрів інфляції та встановлено проблему неузгодженості їх дій під час розробки та реалізації антиінфляційних заходів. Запропоновано шляхи взаємодії державних регуляторних органів у процесі управління рівнем інфляції в Україні.