Особливості кредитних операцій у сфері сільськогосподарського виробництва - Чернявська, Любов (Фінансовий простір, 2015)
У статті досліджується сутнісні особливості товарного сільськогосподарського виробництва та розкривається їх вплив на специфіку кредитних операцій у сфері АПК. Автор доводить, що низька конкурентоспроможність сільськогосподарського виробництва зумовлює необхідність державного стимулювання кредитних операцій в АПК та запровадження механізмів пільгового кредитування сільськогосподарських товаровиробників.