Інноваційніособливості технологічного оновлення підприємстваграрного сектора - Вишневська, Ольга; Дюміна, Світлана (Фінансовий простір, 2015)
У статті досліджено та обґрунтовано напрями підвищення інноваційної активності аграрного сектора економіки країни та рівня конкурентоспроможності підприємств. Наведено особливості інноваційної діяльності сільськогосподарських підприємств з використанням нових інноваційних рішень. Розглянуто напрями утримання конкурентних позицій підприємств. Визначено конкурентні позиції і інноваційну готовність виробництв.