Інституційне забезпечення оцінювання ефективності стратегій розвитку регіонів - Тяжкороб, Ірина (Фінансовий простір, 2015)
Наведено результати порівняльного аналізу інституційного забезпечення оцінювання ефективності стратегій розвитку регіонів в Канаді, країнах ЄС та Україні. Зазначено, що підвищенню якості стратегій розвитку вітчизняних регіонів сприятиме залучення до процесу їх оцінювання не лише органів влади, а й громадськості.