Інституціональний підхід до оцінювання ефективності злиттів та поглинань - Оксак, Анастасія (Фінансовий простір, 2015)
В запропонованій статті систематизовано підходи до оцінювання ефективності злиттів та поглинань та узагальнено показники оцінки за кожним із підходів. Розроблено інституціональний підхід до оцінювання ефективності, який базується на оцінюванні інтересу всіх зацікавлених осіб в злитті та поглинанні корпорацій.