Кредитування підприємств курортно-рекреаційної сфери - Гуменюк, Володимир (Фінансовий простір, 2015)
У статті розкрито проблемні аспекти кредитування підприємств з урахуванням галузевої специфіки функціонування курортно-рекреаційної сфери. Проаналізовано ключові чинники зниження темпів та зменшення обсягів банківського кредитування. Окреслено сучасні тенденції, проблемні сторони та перспективи активізації небанківського кредитування підприємств курортно-рекреаційної сфери.