Сучасні тенденції інноваційного розвитку банків України в контексті концепції банк 3.0 - Карчева, Ірина (Фінансовий простір, 2015)
Стаття присвячена дослідженню основних напрямів інноваційного розвитку банків Україні за такими напрямами як наявність інтернет-банкінгу, мобільних додатків для смартфонів та планшетів, представленість в соціальних мережах та взаємодія через них з клієнтами, наявність автоматизованих відділень, терміналів самообслуговування. Визначено банки, що є лідерами в Україні з впровадження інновацій за всіма чотирма напрямами