Реструктуризація банківської системи України: сучасний стан та перспективи - Другов, Олексій; Прийма, Оксана (Фінансовий простір, 2015)
У статті розглядається сучасний стан в банківській системі України, аналізуються заходи Національного банку України з реструктуризації банківської системи, розглянуто світовий досвід та напрями подальшої реструктуризації.