Оптимізація ресурсної бази банківського споживчого кредитування - Шаповал, Олексій (Фінансовий простір, 2015)
У статті досліджено основні умови та тенденції розвитку банківського споживчого кредитування, проведено аналіз стану ринку банківських депозитних ресурсів, досліджено відмінності у динаміці обсягів депозитів фізичних і юридичних осіб, обґрунтовано доцільність використання та запропоновано механізм проведення сек’юритизації споживчих кредитів з метою забезпечення зростання ресурсної бази банків.