Використання інвестиційного потенціалу банків, як важлива передумова розвитку економіки України - Цистан, Ірина (Фінансовий простір, 2015)
У статті розглянуто передумови використання банківського інвестиційного потенціалу і основні засади інвестиційної діяльності банків, та запропоновано комплексний підхід до розуміння значимості використання інвестиційного потенціалу банків, як важливої передумови розвитку економіки України.