Inflation Targeting In Ukraine: Preconditions, Challenges And Prospects - Khutorna, Myroslava; Bartosh, Olga (Фінансовий простір, 2015)
У статті досліджено основні чинники ефективного впровадження механізму інфляційного таргетування в Україні. Обґрунто вано заходи, прийняття яких є обов’язковими для уможливлення ефективної реалізації інфляційного таргетування в Україні.