Формування оптимальної структури фінансування інноваційного розвитку підприємства - Третяк, Наталя; Нагайчук, Неля (Фінансовий простір, 2015)
Розглянуто структуру джерел фінансування інноваційної діяльності у контексті традиційних та нетрадиційних джерел, запропоновано вжиток альтернативних джерел фінансування для формування їх оптимальної структури.