Вплив банківської кризи на розвиток корпоративних конфліктів банків України - Денис, Оксана (Фінансовий простір, 2016)
Досліджено розвиток кризових явищ в банківській системі України. Проаналізовано зовнішні та внутрішні причини розвитку кризового стану банківської системи та роль Національного банку України. Висвітлено вплив кризи на розвиток корпоративних конфліктів інтересів банків України.