Інноваційні напрями розвитку філій/відділень банків та проблеми забезпечення їх ефективності - Сидоренко, Віктор (Фінансовий простір, 2016)
Розглянуто підходи до оцінки ефективності діяльності філій/відділень банків та проведено факторний аналіз забезпеченості регіонів України банківськими установами з використанням кореляційно-регресійного аналізу. Визначені напрями інноваційного розвитку філій/відділень в контексті концепції Банк 3.0.