Система забезпечення конкурентоспроможності банку - Сідельник, Олена; Дребот, Наталія (Фінансовий простір, 2016)
Уточнено визначення понять конкурентоспроможності банку та системи забезпечення конкурентоспроможності банку, здійснено критичний аналіз факторів і критеріїв конкурентоспроможності банку. Автором запропоновано рекомендації щодо побудови системи забезпечення конкурентоспроможності банку