Основні підходи до формування та класифікації трансакційних витрат - Дубініна, Марина; Лунгол, Марина (Фінансовий простір, 2016)
Розглянуто підходи до класифікації трансакційних витрат з метою відображення їх в обліку. проаналізовано існуючі класифікації трансакційних витрат. Удосконалено класифікацію трансакційних витрат, яка є необхідною передумовою для розробки методики оцінки трансакційних витрат в економіці.